З 2017 року ми працюємо у секторі переробки харчових продуктів і спеціалізується на переробці нуту і всі продукти компанії є похідними нуту.
Наша мета забезпечити потребу споживачів у рослинному білку і дати людині унікальність, користь та смак продукту з нуту (що сам по собі є суперфудом).
НАШІ ЦІННОСТІ
Виробництво рослинного білку дає можливість суттєво економити питну воду, адже на виробництво 1 тони рослинного білка потрібно у 20 разів менше затрат води, ніж при виробництві білка тваринного походження.
Усвідомлюючи який важливий ресурс є питна вода, ми мінімізували її витрати і на виробництві. Ми розробили рецептури веганських соусів (майонезів) на відварі нуту (аквафаба). Таким чином ми не виливаємо воду у якій зварили нут, а беремо цю воду (з відвару нуту) для подальшого виробництва іншого продукту.
Також важливим фактором підтримання екології є те, що на нут не має гербіцидної групи (бджоли можуть літати та запліднювати і не гинути від гербіцидів, не має такого ж впливу на інших комах, не має зараження ґрунту, водних ресурсів та повітря). Нут є гарною сівозмінною культурою, яка насичує землю азотною групою, що сприяє відновленню родючості ґрунту.
Для нас важливо виробляти продукцію з сировини, що вирощена в Україні, таким чином сприяємо розвитку сільського господарства в Україні, вносячи свій вклад у розвиток економіки України.
ІСТОРІЯ СТВОРЕННЯ FRANGO
У 2021 році були створені Хумус-снеки Frango, це інноваційний продукт - дегідрований хумус. Аналогу такого продукту немає у світі (він запатентований). Хумус-снек Frango – це хумус, який можна завжди мати з собою. Цей продукт енергетично цінний і не потребує спеціальних умов зберігання. Гарно втамовує відчуття голоду та дозволяє швидко насичити організм людини енергією. Це смачне і корисне харчування у будь яких умовах.Хумус-снеки Frango – це хумус, який завжди з тобою!